Fotoğraf

Öyle Bir Yere Geldik Ki…Hiçbir Sokağın Adı Yok

” Öyle Bir Yere Geldik Ki…Hiçbir Sokağın Adı Yok “
Fotoğraf Sergisi
06 Ocak 2024, Cumartesi, 15:30
İFSAK Galeride Yeni Sergi Açılışı!

6 Ocak Cumartesi saat 15:30’da İFSAK Lokal ’de Antakya Sanat Kolektifi’nin “Öyle Bir Yere Geldik Ki…Hiçbir Sokağın Adı Yok” sergisinin açılışı yapılacak.

Sergi 6 Ocak – 25 Ocak 2024 tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

6 Şubat Depreminden bugüne “Orada kimse var mı” çığlıkları hâlâ karabasanlarımızda yankılanıyor… Yaralarımız henüz kabuk bağlamadı… Biz de “sanat sağaltır” diyerek deprem temalı, Cemal Süreya’dan ödünç aldığımız iki dizeyi de başlık yaparak bir sergi hazırlamaya giriştik. Ama özellikle belirtmeliyiz ki Antakya Sanat Kolektifi olarak bu çalışmada ereğimiz sadece bireysel sağalma / rehabilitasyon değildir. Tek tek bölük pörçük kayıtların yani kişisel hafızanın, kolektif hafızaya dönüşmesine katkı sunmak amaçlarımız arasındadır.

Ayrıntılar için:

5, Pati Fotoğraf Projesi – Fotoğraf Sergisi
06 Ocak 2024 Cumartesi, 16:00
İFSAK Galerilerinde Sergiler Açılmaya Devam Ediyor!

6 Ocak Cumartesi saat 16:00’da İFSAK Galeri’de “5. Pati Fotoğraf Projesi” sergisinin açılışı yapılacak.

Tania Sisa danışmanlığında; Pati Fotoğraf Projesi Grubu’ndan, 23 katılımcının, 60 Fotoğraf ile katkıda bulunduğu “5. Pati Fotoğraf Projesi” sergisi, 6 Ocak 2024 – 25 Ocak 2024 tarihleri arasında İFSAK Galeri’de ziyaret edilebilir.

2018 yılında bir grup hayvan sever fotoğrafçının bir araya gelmesiyle kurulmuş olan Pati Fotoğraf Projesi’nin beşinci sergisi bu yıl İFSAK’ın ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

İçeriği oyla
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Sanat İnsanı

Sanat Herkese Gerekli...

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu